Sælger tilmelding

Tilmelding

- for sælgere


For at vi kan tilrettelægge opstillingen og eventuelt reservere borde er det nødvendigt at tilmelde

sig hvis man ønsker

en stadeplads.

Sælger tilmelding


Det er gratis at deltage som sælger på HamDay, men tilmelding er nødvendig så vi kan disponere pladsen bedst muligt. Tilmelding til loppemarkedet skal ske senest d. 27. maj 2024.

Tilmeldingen kan kun ske via en E-mail til: tilmelding@HamDay.dk med oplysning om hvem man er, hvor meget plads man behøver og om man eventuelt vil leje et bord (og hvor mange). Tilmeldingen er registreret og gældende når man har modtaget vores bekræftelse E-mail.


Fælles for alle sælgere gælder at man har lov til at opstille bil, trailer, telt, pavillion eller bord på markedsområdet - anvisninger om placering gives af arrangørerne. Sælgere skal være på pladsen senest kl.09.00, og sælgere søger selv for eventuelt bord (*), parasol, telt, pavillion osv. Der kan ikke påregnes plads indendørs - den begrænsede plads der er tildeles efter "først til mølle principet". Der må kun sælges varer af teknisk karakter (radioer, komponenter, reservedele, løsdele, computere, tilbehør, osv.) der må ikke forhandles levnedsmidler eller drikkevarer. Opstilling / parkering sker på sælgers egen risiko. Alt salg er arrangørerne for så vidt uvedkommen, og eventuel reklamation og garanti på det solgte påhviler sælger.

   

* Et bord kan lejes (for beskedne 40,- kr.) - men desværre har vi kun 30 stk. - så er man interesseret i dette tilbud skal man reservere det antal man skal bruge sammen med tilmeldingen. Ellers må man selv medbringe hvad man finder nødvendig.

 

Spørgsmål vedr. HamDay 2024 kan ske til følgende :


OZ1CWP, Bjarne Schmidt tlf. 427 427 33

Tilmelding (og eventuel bordbestilling) kan KUN ske via:tilmelding@HamDay.dk


 

Reklame :


Vil du hjælpe os, med at udbrede kendskabet til HamDay, og reklamere lidt for denne hjemmeside

på din egen, må du gerne bruge dette lille .GIF billede.
Højre klik - gem - indsæt på din side og link billedet til www.hamday.dk 


   På forhånd - Tak for hjælpen.